София ден и нощ – Реалити за живота в столицата

София ден и нощ

На 29.09. стартира реалити шоуто “София ден и нощ” по Нова телевизия от 22:00ч. Реалитито проследява живота на няколко души, дошли в столицата.

Историята започва в центъра на София, където под един покрив живеят различни типажи и характери:

  • Чаровен фотограф – Дани, който иска да улови живота с две ръце и да го подчини
  • Строг и безкомпромисен хазаин – Боби, видял много от живота и се поучил от грешките на младостта
  • Красива блондинка – Поли, мечтае да стане певица
  • Ревнива приятелка – Ина, която иска да е повече от приятелка
  • Забавен лентяй и много други – Коко и неговият забавен пор

Всеки от тях е дошъл в столицата да преследва различни цели и мечти. Общото е апартаментът в центъра на София, но не за дълго. Съвсем скоро животът ги грабва с проблемите на ежедневието.

Най-неочаквано на вратата се позвънява и се появява бившата приятелка на фотографа Дани, която носи със себе си куфар. Очевидно е, че ще оставада живее при тях. – но никой не е бил попитан дали има против. Не всички са съгласни и се налага да гласуват за нейното отстава като едно дипломатично мини общество.

Това събитие разтърсва спокойното им ежедневие и поставя началото на различни драми и конфликти в социума им.

Комичното и интересното взема връх, но не липсва и драма, породена от любовни взаимоотношения.

В първия епизод успяхме бързо да преминем от приятелските взаимоотношения към война и опит за надмощие. Предстои развръзката.

Всички съквартиранти-съкилийници гласуват за това дали Рая да остане да живее при тях. Единствено Събина е против. В крайна сметка Рая остава и всички са много доволни. Предстои купон и много смях.

Ситуациите, в които попадат героите, са изключително интересни и реалистични и всеки от нас припознава себе си. Втората серия на реалитито доразвива любовния триъгълник между фотографа Дани симпатичната Рая, дошла от Лом в столицата, за да покорява града като танцьорка и ревнивата Събина, която иска Дани само за себе си.

Развитие търпи и собственикът на апартамента – Боби. Неговата непълнолетна дъщеря се появява една вечер и създава допълнително главоболия с бившата му жена. В тази ситуация виждаме другата страна на строгия хазаин – той е в друга роля, в друга светлина – като добър и грижовен баща, който е безпомощен срещу молбите на дъщеря си тинейджър.

София ден и нощ предаване

В същото време Коки, който е лентяй по природа, е принуден от Боби за три дни да си намери работа, за да си плати наема, тъй като отново се бави с парите. Той обаче е твърдо решен да не работи, а да вземе назаем отново. В този момент среща много симпатично момиче, което сам определя като “най-готината мацка”. Следват безброй комични ситуации в дискотека, където Коки почти си изпросва бой от двама здравеняци.

София ден и нощ героиМеждувременно, Събина има рожден ден и Софи е решила да й подари масаж. Двете прекарват един приятен ден, отдадени на релакс и масажи. Докато Събина отново не се сеща за Дани и обезумява от злоба към Рая. В края на серията е и първият сериозен скандал между двете момичета. Коя ли от двете ще спечели сърцето на Дани и дали не е безпочвено обвинението на Събина към Рая, че е използвачка? Всичко това предстои да видим. А абсурдните ситуации продължават в София ден и нощ.

 

София ден и нощ ни предоставя палитра от емоции, доза комизъм, смях и сълзи и добро настроение. Какви трудности и изпитания предстоя на героите и дали ще се справят – предстои да видим.

София ден нощ

София ден и нощ – Реалити за живота в столицата 5.00/5 от 4 гласа

2 thoughts on “София ден и нощ – Реалити за живота в столицата

  1. Драгомир

    Форматът не ми е познат, но изглежда 4е ще бъде интересен…доста !!! Това е от мен за сега !!! 4ао…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *