“Столичани в повече” сезон 9 – Какво предстои?

столичани в повече

Най-дълголетният български комедиен сериал се завръща тази есен в ефира на БТВ, за да зарежда зрителите си всяка седмица с огромна порция смях, както и с интересни истории, нови предателства, разруха и прошка. Новият сезон на “Столичани в повече” започна на 25 септември и ще се излъчва всеки петък от 21:30 ч.

Девети сезон ще забавлява феновете с няколко колкото познати, толкова и изненадващи по своята същност сюжетни линии. Те, разбира се, ще бъдат представени през призмата на комизма. В епизодите ще вземат участие и редица гост-звезди, сред които футболистът Благой Георгиев, актьорите Евгени Будинов и Робърт Янакиев, Катя и Здравко от дует “Ритон”, рап звездата 100 кила, най-успелият български плувец Петър Стойчев и др. В ново амплоа ще се окаже и Христина Апостолова – една от сценаристите на сериала и водещ на „Студио Сървайвър: Камбоджа”.

Историята продължава от там, където свърши в края на предишния сезон. Още в първия епизод ще можем да проследим последствията от интервюто, в което Радко добродушно и без да иска разкри всички измами на баща си. В резултат на това Рангел Чеканов загуби премиерското място, грози го опасност да влезе в затвора, а отношенията му с Гълъбина отново са на път да се разпаднат. Бившият вече служебен министър-председател ще се окаже с мярка неотклонение и ще бъде първият в България, върху когото ще се приложи нова технология – иновативна GPS гривна, която не позволява на обекта да се движи извън столицата.

Любо Нейков

Доскорошният му съперник за сърцето на Гълъбина и бивш негов приятел – Пацо, пък вече е на свобода и се изявява като единствен служител – управител, готвач, сервитьор и чистач – в новия ресторант на Спас. Двамата отново ще се хвърлят в приключение, в чиято основа ще се окаже един исторически артефакт. Проблемите на Лютови обаче далеч не са свързани единствено с гигантския заем на най-големия син. Малката Яна вече порасна и с всеки изминал ден се отдалечава все повече от семейството. В първия епизод Славка и Йордан я хващат в стаята й с момче – първи курс студент, което допълнително ще обтегне отношенията помежду им и ще накара Яна да си тръгне от къщи. Това ще породи много скандали и разправии в допреди това единното семейство, което ще стигне почти до разпад.

За сметка на това процъфтява бизнесът на другия им син – Андрей. Той и Пепи стават същински бизнесмени и създават своя фирма “Панда филмс”, която продуцира телевизионни предавания и филми. Точно това ще бъде и в основата на прекратяването на тяхното приятелство и в желанието на Пепи да си създаде своя самостоятелна компания.

отец Григории

Любимецът на всички – отец Григорий, най-накрая ще постигне мечтата си, за която се бори в целия осми сезон, и ще се върне в църквата. Но на изпитателен период. Секретарят на Синода му възлага непосилната сякаш задача да стане „морален стожер” в „града на греха” – Студентски град. Изглежда, че забавните моменти и големите лафове с любимия ни божи служител отново са гарантирани!

Деветият сезон на “Столичани в повече” дава заявка да внесе глътка свеж въздух в родния ефир. Не забравяйте да му се наслаждавате всеки петък от 21:30 ч. по БТВ. Ще получите смях и добро настроение!.

“Столичани в повече” сезон 9 – Какво предстои? 5.00/5 от 2 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *