“Страсти в Тоскана” – новият италиански сериал по bTV

Страсти в Тоскана

BTV поставя началото на летен сезон 2016 с горещия италиански сериал “Страсти в Тоскана”. Мелодрамата стартира на 6 юни (понеделник), като ще се излъчва на мястото на кулинарното предаване MasterChef от понеделник до четвъртък в праймтайма на телевизията – от 21:30 до 22:30 часа.

Оригиналното заглавие на историята е “La tre Rose di Eva” (в оригинален превод “Три рози за Ева”) и до момента в Италия са били излъчени три сезона от общо 40 епизода, които са постигнали невероятен успех – по време на премиерите им пред малкия екран са заставали над 5 милиона зрители. Затова и снимките продължават и днес с пълна пара. Любопитно е, че първият сезон на сериала вече е излъчван в България през 2013 г. по TV7.

„Страсти в Тоскана“ се върти по италианската телевизия Canale 5 и негов режисьор е Рафаеле Mертес. В главните роли се превъплъщават красавицата Анна Сафрончик (позната на българските зрители от сериала “Дъщерята на Елиза”), покорителят на женски сърца Роберто Фамези и пленителната Барбара Де Роси, която е известна с ролята си в италианската сага „Октопод“ (1984 г.), станала популярна в целия свят заради сюжета си, който е посветен на борбата на италианската полиция с мафията. В него участия взима и българският актьор Стефан Данаилов. Други актьори, които ще ни радват от екрана през лятото, са още Лука Вард, Джорджа Уурт, Карин Проя, Паола Питагора и др.

Сюжет

Анна СафрончикДраматичната история, както е подсказано и от заглавието, се развива на фона на великите лозя на живописната италианска провинция Тоскана. И типично по италиански е и самият сюжет – един заговор, едно убийство, много кръв, безброй тайни и всичко това в името на невъзможната любов на двама млади.

Сюжетът на “Страсти в Тоскана” се върти около красавицата Аурора Тавиани и чаровникът Алесандро Монфорте, които са наследници на две враждебни фамилии. Тяхното омраза започва, когато Аурора бива несправедливо обвинена в убийството на Лука Монфорте и излежава 8-годишна присъда в затвора. След изтичането й тя отново се прибира в къщата на баба си, за да започне да гради живота си отново от нулата.

Другите герои, които ще видим в самия център на събития, са бившият приятел на Аурора и неговите братя, майка й и останалите членове на двете фамилии Монфорте и Тавиани. Те ще научат зрителите, че болката е част от човешката природа и че често се получава така, че когато си отхвърлен и отчаян, започваш да нараняваш и да си отмъщаваш на хората, които те обичат. А любовта – дори и да изглежда невъзможна, когато е истинска, винаги си заслужава да се бориш за нея със зъби и нокти.

Втори сезон на „Страсти в Тоскана“

Специално за най-запалените фенове на сериала, които вече за гледали първия сезон по TV7, ще издадем малко „пикантна“ информация за развитието на сюжета по-нататък. Във втория сезон на италианската мелодрама има три неща, които ще привлекат вниманието на зрителите – първо, предстои ни да станем свидетели на ново убийство, което отново ще разпали страстите и ще ги нажежи до краен предел. На второ място, ще видим Аурора с бебе на ръце. И трето, но не и последно по изненада, на нея й предстои да започне подготовка за бъдещата си сватбата, която обаче, за съжаление, няма да бъде с Алесандро.

 

 

 

“Страсти в Тоскана” – новият италиански сериал по bTV 4.33/5 от 6 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *