Supergirl по “BTV Action”

Феновете на фантастичните сериали ще са радостни да чуят, че BTV Action им готви изненада с пускането на нов сериал. Supergirl ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.

Това е американски фантастичен сериал, разработен е от Али Адлер, Грег Берланти и Андрю Крайсбърг (последните двама са създатели на Стрелата и Светкавицата). Премиерата на сериала е излъчена по CBS на 26 октомври, 2015 г. Supergirl се основава на героинята от DC Comics, създаден от Ото Биндер и Ал Пластино. Звездата в сериала е Мелиса Беноис, в главната роля. Supergirl е костюмирана супер героиня, която е биологична братовчедка на Супермен и един от последните оцелели от планетата Криптон.

Сюжет

Супергърл (Мелиса Беноис) е изпратена на Земята от обречената планета Криптон като 13-годишна от родителите си Зор-Ел (Роберт Гант) и Алура (Лаура Бенанти). Алура й дава инструкции да защитава братовчед си Кал-Ел, и я информира, че тя, като братовчед си, ще има извънредни правомощия под жълтото слънце на Земята.

По пътя към Земята, космическия кораб на Кара се отклонява от ударна вълна следствие на експлозия на Криптон и тя е принудена да кацне в Загадъчната зона, където остава в продължение на 24 години. През този период, времето за Кара спира. Момента в който Кара успява да избяга оттам заедно с космическия си кораб, тя все още изглежда като 13-годишно момиче. През това време Кал-Ел се е приземил на Земята, израснал е и е станал Супермен.
След като тя се включва в занаята, Супермен опитва да помогне на Кара да бъде приета от неговите приятели и семейство Денвърс. Пилотната серия започва повече от едно десетилетие по-късно, когато вече 24-годишната Кара се учи да овладее силите си, след като до преди това ги крие.

Кара крие силите си за повече от десетилетие, като счита, че Земята не се нуждае от друг герой. Въпреки това, тя трябва да разкрие силите си, за да осуети неочаквано бедствие. Кара открива, че стотици престъпници от Криптон се крият на Земята, включително и сестра близначка на майка й Астра (също изигеана от Бенанти) и съпруга на Астра, Нон (Крис Ванс), които се стремят да управляват света.

Герои:

Мелиса Беноис изпълнява ролята на Супергърл / Кара Денвърс

Supergirl
24-годишното момиче живее в National City, който трябва да побере силите й, след като преди това ги е криела. Тя помага на доведената си сестра, която е част от Министерството на Екстра-нормалните операции (DEO). Те откриват истината, че приемната й баща също е работил в ДЕО. Кара работи под името Кат Грант, като асистент в CatCo Worldwide Media.

 

Мехлад Брукс е в ролята на Джеймс Олсен

supergirl-star-mehcad-brooks-says-being-the-first-black-jimmy-olsen-gives-him-hope
Бивш фотограф в Daily Planet , Джеймс се премества в National City и става новият художествен ръководител на Кат Грант, в CatCo Worldwide Media. Той е потенциална любов за Кара. Сред неговите основания за преместване влиза раздялата му с неговата годеница, Луси Лейн. Докато работи в Daily Planet, Джеймс получава наградата Пулицър за първата снимка на Супермен.

 

 

Chyler Leigh влиза в ролята на Алекс Денвърс

alex2
Доведената сестра на Кара. Тя е лекар и учен, който работи за Ханк Хеншоу в ДЕО.

Джереми Джордан е в ролята на Уинслоу “Уин” Скот Джуниър

winslow-schott
Технически експерт, който работи заедно с Кара в CatCo, той служи като един от съюзниците й, и й помага да развие костюм си, Уин я подпомага в нейните приключения. Той има несподелена любов с Кара и е съперник с Джеймс за сърцето й.

 

 

 

 

 

 

Дейвид Хеърууд като Ханк Хеншоу

david-harewood-as-hank-henshaw
Бивш ЦРУ агент и настоящ шеф на ДЕО, който застава в повишена готовност, когато Supergirl се разкрива, притеснен, че неземните й способности представляват заплаха за човечеството.

Костюм

kal-el-finally-appears-in-supergirl-s01e13-dc-easter-eggs-episode-14-plot-hints-super-830799

Костюма на Supergirl е предназначен да предаде модерен вид на класическия вид на героя. Костюмът на Supergirl е създаден от Колийн Атууд , който измисля костюмите за Стрелата и Светкавицата.

Supergirl по “BTV Action” 5.00/5 от 2 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *