Светлината на моя живот: Сандия е нападната

светлината на моя живот

Неочакван обрат в последния епизод на “Светлината на моя живот”

Сурадж открива бомба, а Сандия – нападната в Пакистан. Има ли опасност за живота на любимата героиня?

Как се разви действието в последния епизод?

 Сандия и Сурадж пътуват до Пакистан, където се срещат с много близки, но също така и доста врагове. Сандия отново е пред изпитание да докаже себе си като служител на реда. Налага й се да влезе в ролята на полицай, за да опази сигурността на колегите си. В това време, Сурадж се вижда с Арзу. По време на тази среща той  й дава ценни съвети за сватбения ритуал.

светлината на моя живот нов епизод

Викрам и Менаши са ограбени в курортния център. Решам продължава да ги чака, а двойката се укрива в дома на тъщата. Не искат Сантош да открие за случката.

Това не е всичко – още драми предстоят за главните герои – Сандия и Сурадж от “Светлината на моя живот”

Докато са в ислямската държава, Сандия и Сурадж стават свидетели на още драматични ситуации. С помощта на  Арзу , двамата успяват да спрат  скандал, свързан с националното знаме. След това успяват  да отбележат националния празник подобаващо.

 Какво се случва с обраните Менакши и Викрам? Все пак, те се  прибират у дома, чувствайки срам и вина. Моля Сантош  да им прости. Тя от своя страна им прощава, тъй като очаква у дома си съвсем скоро да дойде  новата снаха.

В същото време, лелята на Азру Мехак открива, че Рати не са наясно с произхода на снахата.  Тя  решава да използва тази информация с цел да провали скорошната  сватбата.

светлината на моя живот

Само че тя не е единствената, пожелала да провали бъдещето на  клетото момичето. Пия също  е замислила да провали сватбата на чуждестранната булка, да я унижи и съсипе пред всички.

Най-накрая Решам успява да получи документите за пътуване до Индия.  Семейство Рати я посреща.

За съжаление,  сестрата на Чоту – Ума, е разбрала за произхода на булката – пакистанка и заформя скандал, протестирайки срещу бъдещата сватба.

Арзу също получава виза за Индия. Решам се вълнува и изпуска 500 рупии в дома на фамилията.
На помощ и се притичва Емили, която се оказва близо до Решам. Емили намира парите, но излъгва Сантош, че са нейни. Сандия се намесва в ситуацията и разкрива истината пред свекърва си.

Заедно с приятелката си Нури, Арзу пристига в Индия. Нейната свекърва е решила да провери доколко е наясно с индийските ритуали. Момичето успява да се справи със задачата, но въпреки това Сантош разбира, че е пакистанка.

Арзу светлината на моя живот

Мехак се готви да провали сватбата на племенницата си с Чоту. За да предотврати това, Менакши прибягва до хитрост – слага в храната й опиат. По погрешка, Сантош го взима и за ужас на всички едва не спира сватбата. Семейството е шокирано и не знае какво се случва.

Менакши решава да сподели със Сандия за инцидента. Снахата за пореден път покрива гафа. Нейната свекърва разбира всичко, поднася извиненията на семейството и довършва сватбените ритуали.

Няма пълно щастие – празникът бива нарушен от спешна случка

Празненството обаче не успява да продължи дълго. Спешна ситуация в участъка налага присъствието на Сандия на работното и място, заради опасен престъпник.

С изненада младата жена разбира, че престъпникът е всъщност… Решам.

Какво ще се случи с Решам? Какво ще направи Сандия – ще послуша ли сърцето си, или по-скоро разума? Предстои да видим в новия епизод на “Светлината на моя живот”.

 

Светлината на моя живот: Сандия е нападната 3.25/5 от 4 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *