Светлината на моя живот: какво да очакваме?

Събитията в “Светлината на моя живот” се развиват изключително динамично за героите.

Последните няколко епизода бяха наситени с много драматизъм и съдбоносни решения.

светлината на моя живот1

Бракът на Сандия и Сурадж -развален по вина на Анкур

Макар Сандия и Сурадж да са разделени, те страдат един за друг. Краят на техните взаимоотношения настъпи след като Сантош пострада. Майката на Сурадж е измислила сложен план, за да събере двамата отново заедно. Тя ги праща в училището на Чоту с извинението, че има лоши оценки.
Нищо неподозиращи Сандия и Сурадж се срещат, но нищо не се променя. Сандия е назначена в Шотландия – налага се да замине за обучение. Колебае се, страхувайки се от решение на подобна стъпка. Заради Анкур е способна да се съгласи и да замине.

Нова беда за семейство Рати

Семейство Рати получава нова превратност от съдбата. Рати се радват на второто дете на Менакши, когато кредиторите настояват Викрам да им плати дължимото.
Сурадж веднага е готов на саможертва в името на брат си. Решава да продаде сладкарницата си и да помогне на семейството, но няма ли друг начин?
Анкур поканва Мохит да работи за него. По този начин го прави зависим и лесно може да си отмъсти на семейството.
Междувременно опитите на Сантош да събере Сандия и Сурадж продължават. Тя кара своя син да покани Сандия за училищния празник на Чоту.
По време на празненството двамата влюбени са много щастливи. Сандия грее, танцува със Сурадж, смеят се. По всичко изглежда, че планът на Сантош най-сетне ще проработи. За жалост, намесата на Анкур отново променя всичко.
Анкур разказва на Сурадж, че Сандия е назначена в Шотландия. Според него, трябва да разтрогнат брака си. Сандия има право да бъде щастлива и да следва своя път в живота.
Казаното съсипва Сурадж, но той не го показва. След това предлага на Сандия да се разделят. Тази новина я обърква и поразява, но тя я понася. Приема и напуска тържеството. След това решението е взето – приема назначението в Шотландия.

Сандия спасява Сантош

Сантош се разболява.
Жената на Анкур споделя, че Сантош е тежко болна. Нито Мохит, нито Викрам могат да и помогнат. Братът на Сандия скрива новината, но тя научава истината. След което решава да откаже заминаването в Шотландия, за да помогне на Сантош.
Сандия случайно разбира новината за тежкото състояние на Сантош. Това я кара да преосмисли своето решение за заминаване. Болестта на свекървата сериозно я разстройва и Сандия  решава на всяка цена да и помогне.

сантош свеътлината на моя живот2

Сантош се влошава, а семейството няма възможност да и помогне по никакъв начин.
Тя се нуждае много спешно от бъбречна трансплантация. Сурадж открива донор – непозната жена дарява бъбрека си. За съжаление, този бъбрек се дарява заради парите, а не доброволно. Разбирайки това, Сурадж се отказва от помощта. По всичко изглежда, че Сантош трябва да се сбогува с близките си.
Въпреки всички трудности, Сурадж отказва помощта на Сандия. Въпреки това, цялото семейството се разкайва, след като научава една тайна.

светлинатанамояживот3

Сандия не стои безучастно. Отменя своето заминаване, решава тайно да дари своя бъбрек и се моли семейството да бъде информирано, че има нов донор. Категорично забранява да споделят името и.

Какво ще се случи с героите? Ще успее ли Сандия да спаси своята свекърва? Какво друго ще се случи с любимите ни герои? Ще бъде ли жестока съдбата към тях?
Гледайте “Светлината на моя живот” .

Светлината на моя живот: какво да очакваме? 4.43/5 от 7 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *