Светлината на моя живот: годеж, сватба и отвличане

закир светлината на моя живот

Чави и Закира се сгодяват

Какво се случва в сериала до момента?

След като се срещнахме с нови герои през последните няколко епизода, нека видим какво се случва  с героите от “Светлината на моя живот”?

Поредица от неочаквани събития заинтригуваха зрителите на сериала Светлината на моя живот.

Сандия е пленена при акция, Чави и Закир се сгодяват, а Сурадж успява да отведе отбора си до финалите. Предстоят ли още драматични обрати за героите от най-обичания сериал?

Развитието до момента в „Светлината на моя живот“

Треньорът на отбора – Махендра, опитва да тласне Сурадж към загуба.
Докато тече състезанието, всички в отбора решават, че той се опитва да се самоизтъкне.

Сформира се заговора и Сурадж е наказан с червен картон. Всичко се обърква, но Сурадж не губи вяра. Следва нов опит на Махендра да го саботира. Този път с наркотици. Сурадж научава, че в чашата на един от участниците има наркотик. Бързо го предупреждава, идва полиция, но за съжаление нищо не е открито и не може да бъде доказано.

светлината на моя живот сурадж

Какво се случва със Сандия ?

сандия и сурадж от светлината на моя живот

Любимката на зрителите – Сандия , е отвлечена. Това се случва по време на акция,свързана с терористите. Сандия успява да се спаси, а началниците й са силно впечатлени от това.

Чави се влюбва в Закир. След като Сандия разбира за това, нейната зълва я моли да не споделя тази тайна. Сантош все пак научава истината и това никак не я радва. Следва забрана – Чави не може да се среща със Закир.

Благодарение на намесата на Сандия и увещанията й колко добре би било Сантош да има за зет шеф на полицията, Сантош осмисля ситуацията.

След като разбира за чувствата на Чави, началник Закир иска да я вземе за жена.

В отбора на Сурадж продължа да цари хаос. Инцидентите не спират. Абхай е обвинен за дрогата и заплашен от изгонване от отбора.

светлината на моя живот

Сурадж разбира, че Ратан недочува и не може да изпълнява нарежданията на Махендра. Сурадж помага на Ратан да се справи и се класират за финалите.

Дали мечтата за успех на Сурадж отново ще бъде обречена на провал?

Светлината на моя живот: годеж, сватба и отвличане 4.00/5 от 3 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *