Най-добрите сериали

the-best-tv-shows

Внимание: след като прочетете това, може да почувствате необходимостта да разчистите графика си за уикенда и да изгледате най-добрите сериали, създавани някога.

14. Ханибал

hannibal

Брой на сезоните: Два и продължават (Премиерата на сезон 3 ще бъде на 4 юни 2016 година)

Сериала е психологически трилър. Който се фокусира върху връзката между специалния агент на ФБР Уил Греъм и д-р Ханибал Лектър, психиатър предопределен да стане враг на Уил.

13. Момичетата Гилмор

gilmor

Брой на сезоните: Седем
Сериала следва историята на самотната майка Лорелай Гилмор и дъщеря й Рори, тъй като те живеят живота си в измислен град Старс Холоу. Шоуто обхваща техния живот.
Ставаме свидетели на скандалите на бременната тинейджърка Лорелайл със семейството й. По-късно виждаме как амбициозната Рори следва мечтата си да иде в колеж.

12. Оne tree hill

one-tree-hill

Брой на сезоните: Девет
Сериала проследява историята на двама полу-братя Лукас и Нейтън Скот, които започват като съперници. Отношенията им прогресират и те се сближават. Сериала проследява живота им на тийнейджърите в Tree Hill, техните мъки, триумфи и изпитания на баскетболното игрище, а и извън него.

11. Изгубени

lost

Брой на сезоните: Шест
След самолетна катастрофа на мистериозен остров, оцелелите са оставени да се грижат сами за себе си, те се опитват да оцелеят и да бъдат спасени.

10. Малки сладки лъжкини

pretty-little-liars

Брой на сезоните: Шест и продължават(Премиерата на сезон 7 ще бъде през юни 2016 година)
След изчезването на тяхната приятелка Алисън, четири момичета са тормозени от мистериозен човек, под името “А”, който заплашва да разкрие най-дълбоко пазените им тайни.

9. Свръхестествено

supernatural

Брой на сезоните: Единадесет и продължават
Двама братя следват стъпките на баща си като “ловци”. Борят се срещу зли свръхестествени същества от много видове, включително чудовища, демони и богове, които бродят по Земята.

8. Декстър

dexter

Брой на сезоните: Осем
Шоуто проследява историята на Декстър Морган, анализатор на кръв във американска агенция, който води двойствен живот като сериен убиец – той преследва безскрупулни престъпници, които все още не са понесли последствията за действията си.

7. Клюкарката

gossip-girl

Брой на сезоните: Шест
Въз основа на популярната серия книга, Клюкарката проследява скандалния живот на елита на Ню Йорк или по-скоро, живота на един куп богати, гимназиални ученици.

6. Къща от карти

house-of-cards

Брой на сезоните: Четири и продължават
Къща от карти се върти около демократ Франк Ъндърууд, който инициира сложен план, за да има по-голяма власт в столицата на САЩ – Вашингтон. Политическия сериал се занимава с теми като безпощадност, манипулация и власт.

5. Анатомията на Грей

grey-anatomy

Брой на сезоните: Дванадесет(Премиерата на сезон 13 ще бъде през септември 2016 година)
Сериала следва героинята Мередит Грей и колегите й хирургически стажанти. Действието се развива в Сиатъл Грейс болница. Героите преминават през много любовни триъгълници, сълзи и лични борби.

4. Живите мъртви

the-walking-dead

Брой на сезоните: Шест и продължават(Премиерата на сезон 7 ще бъде на 9 октомври 2016)
Апокалиптичен свят е залят от месоядни зомбита. Бившия шериф Рик Граймс опитва да оцелее предпази групата си от тези зомбита, но хората се оказват още по-голяма заплаха. Така че, ако обичате зомбита и екшън, това е вашият сериал.

3. Игра на тронове

game-of-thrones

Брой на сезоните: Шест и продължават
Игра на тронове е адаптация на Песен за огън и лед , поредица от фентъзи романи на Джордж Мартин. Сериала проследява войната между няколко семейства за Железния Трона на Седемте кралства. Звучи объркващо? Просто започнете да го гледате. Ще бъдете запленен.

2. Приятели

friends

Брой на сезоните: Десет
Запознайте се с Джоуи, Рейчъл, Моника, Чандлър, Фиби и Рос. Те са група приятели, живеещи в Манхатън. Сериала проследява течяхното комично и понякога не толкова комично ежедневие.

1. В обувките на сатаната

breaking-bad

Брой на сезоните: Пет
В обувките на сатаната разказва историята на учителя по химия от гимназията Уолтър Уайт, който е диагностициран с рак на белия дроб. След откриването на тази диагноза, Уолтър навлиза в бизнеса с наркотици, за да осигури финансово бъдеще на семейството му.

Най-добрите сериали 5.00/5 от 5 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *