Игра на лъжи с премиера в ефира на Фокс

Алис Вон е най-добрия частен детектив. Тя е специалист в работата си и е сред топ специалиста в своите среди. Но един ден всичко се обръща наопаки. Годеника на Алис прави нещо немислимо. Той изчезва от живота й като взима със себе си нейните пари. Алис тръгва да търси отмъщение, и ще направи всичко по силите си, за да залови собствения си мъж.

Всички в Лос Анджелис знаят коя е Алис Вон. Тя е най-прочутия частен детектив в града. Тя притежава всички качества, нужни на един специалист в нейната област. Шегите с жени като Алис не са препоръчителни, защото ще си изпатите. Валъри Андерсън е нейн партньор и най-добра приятелка. Двете дани създават бюро за разследвания, носещо името “Андерсън/Вон”. Заедно двете приятелки правят разследвания на едни от най-заплетените случаи в световен мащаб. Андерсън и Вон не са сами в тези си начинания. С тях работят още Дани Йон и Софи Новак. Дани е хитър и непочтителен детектив. Той не се страхува от това да прекрачи границата на закона, когато това го изисква, за да разреши важен случай. Дебютантката в този отбор е Софи Новак. Нейната роля е на опитен компютърен специалист и вътрешен съветник.

alice

 

Точно когато Алис е на гребена на вълната нейния годеник – Бенджамин Джоунс изчезва от Лос Анджелис, заедно с парите, за които тя е работила толкова здраво. По този начин младата жена изпада в ролята на жертва и, за да си върне милионите е необходимо да предприеме радикални действия. Тя е принудена да отиде на тайна мисия, за да отмъсти на годеника си. С течение на времето обаче се оказва, че не само тя е по петите на Бен. Оказва се, че той е нарушил закона неколкократно из цяла Европа. Неговите действия са следене плътно от агента на ФБР – Жул Дао. Служителя на реда никога не е бил по-близо до залавянето на Бен. Сега той се надява, че Алис ще го подкрепи и двамата ще заловят престъпника. В същото време винаги успяващият да се измъкне от лапите на закона – Бен пак се е забъркал в неприятности с неговите дългогодишни партньори – експертите Маргът Бишъп и Реджи Ленъкс. Героите във поредицата нямат право на грешка, защото залогът е много голям. Бен, а и Алис си играят с огъня в тази опасна игра на котка и мишка.

В главните роли в “Игра на лъжи” участие взимат Мирей Инос(познат на публиката от „Гангстерски отдел“ с Шон Пен и Райън Гослинг и „Z-та световна война“ с Брад Пит). Тя влиза в ролята на Алис Вон. Нейният годеник Бен Джоунс е изигран от Питър Краузе. Алими Балард в ролята на Реджиналд Ленъкс III, Джей Хейдън в ролята на Дани Юн, Джаки Айдо в ролята на агент Джулс Дао, Роуз Ролинс в ролята на Валъри Андерсън, Соня Уолгър в ролята на Марго Бишъп, а Елви Йост се превъплъщава в ролята на Софи Новак.

Този пълен с драма и приключения сериал ще се завърти в родния ефир в най-горещия месец от годината. Зрителите ще могат да го гледат от 30 август от 22:00 часа по Фокс. Първия сезон на “Игра на лъжи” идва с 10 епизода по 60 минути.

Игра на лъжи с премиера в ефира на Фокс 4.83/5 от 6 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *