Твоят мой живот – новият турски сериал по bTV

Твоят мой живот сериал

BTV вече години наред предлагала на зрителите си най-качествените, популярни и харесвани турски сериали и то в в най-гледаното телевизионно време. Този понеделник (9 ноември) в ефира й стартира още една от най-успешните в родината си, а и по света продукции. Става въпрос за тоталния хит в южната ни съседка – “Твоят мой живот” (оригинално заглавие “Paramparça” – в букв. превод: “Счупени парчета”).

Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 ч., като ще замести най-гледания в момента турски сериал у нас – “Завръщане”. В главните роли ще видим Ниргюл Йешилчай (позната на българските зрители от сериалите “Вярна на себе си”, “Ангелският остров”), Еркан Петеккая (“Любов назаем”, “Времето лети” и “Дила”), Джемал Хюнал (“Под липите”), Ебру Йозкан, Толга Текин, Гюнеш Емир, Нурсел Кьосе, Лейла Танлар и др.

“Твоят мой живот” ще ни покаже историята на две деца и техните родители, които заради една грешка, са принудени да изживеят най-големия кошмар в живота си. Те са изправени пред редица трудни избори, скрити тайни и пред взимането на болезнени и тежки решения.

Сериалът е основан на историята на две 16-годишни момичета – Джансу (Лейля Танлар) и Хазал (Алина Боз), които са разменени в болницата още при раждането си заради близко звучащите им фамилни имена. Двете се различават коренно една от друга – Джансу е изключително мила, възпитана и ученолюбива, въпреки че е израснала в заможното семейство на Джихан (Еркан Петеккая) и Дилара (Ебру Йозкан), а Хазал е нейната пълна противоположност – бунтарка, недоволна от скромния начин на живот, който майка й – изключително честната и работлива Гюлсерен Гюлпънар (Нургюл Йешилчай) – може да й осигури.

Трудностите обаче започват, когато Джансу претърпява тежка злополука. По време на лечението родителите й разбират, че тя всъщност не е тяхна дъщеря и започват трескаво да издирват истинското си дете. За Хазал се оказва истинска шестица от тотото това, че биологичните й родители са най-богатите хора в страната и тя с неохота изоставя честната и трудолюбива Гюлсерен, която цял живот е работила, за да успява да й осигурява това, от което се нуждае.

А всички тези събития сближават Джихан и Гюлсерен и те започват да изпитват необясними чувства един към друг, от които не могат да избягат и които ще създадат още повече проблеми в иначе проблемния им живот.

Твоят мой живот

В „Твоят мой живот“ ще станем свидетели на една история за два живота, които се разбиват на парчета заради нечия грешка. Ще изживеем съдбите на две млади момичета, които принадлежат към два различни свята, и докато те са изпълнени с мечти и си правят планове за бъдещето, то съдбата си има свой собствен сценарий. Решила е техните пътища да се пресекат и да се слеят. Като след този момент нищо вече няма да може да бъде същото. А връщане назад няма.

Как след цели 16 години децата ще приемат истинските си родители? Как новите семейства ще приемат истинските си деца, отгледани и възпитани в съвсем различни ценности? Може ли да се прости една такава разрушителна и трагична грешка? Ще заздравеят ли отворените рани? И на фона на всичко това има ли бъдеще любовта между Джихан и Гюлсерен? Предстои да разберем отговорите на тези въпроси в епизодите на хитовия турски сериал “Твоят мой живот”.

Твоят мой живот – новият турски сериал по bTV 4.13/5 от 45 гласа

5 thoughts on “Твоят мой живот – новият турски сериал по bTV

 1. Георги

  Искам да има и сезон 2 и знам че ще има, но искам да науча кога ще излиза

  Reply
 2. Страхотен филм

  Този филм е толкова интересен , че край си няма до сега не бях гледала такъв турсли сериал за две момичета изправени пред такава злущастна съдба но и двете си играят ролите невероятно браво поздравления за този фантастичен филм

  ОБОЖАВАМ ГО ! :* :* :*

  Reply
 3. Станимира

  Paramparça-всяка серия става все по-интересна!
  Невероятен е!!! Сериалът показва истината, която се случва в живота!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *