“Твоят мой живот” – финалът на сезона

Твоят мой живот

Финалът на първия сезон на един от най-успешните турски сериали у нас – “Твоят мой живот”, предстои съвсем скоро и феновете му все повече тръпнат в очакване на крайната развръзка. Ще ви зарадваме – най-интересното тепърва предстои!

След всички драматични събития досега, краят обещава голяма изненада, която ще държи всички в напрежение до началото на втори сезон. Животът на любимите ни герои тотално ще се обърка до такава степен, че ще изглежда, че изход просто няма.

В последните епизоди, които ще бъдат излъчени през следващата седмица по бТВ, ще се появи стар и забравен от миналото познат на Джихан. Този човек всъщност ще се окаже враг, който ще нанесе сериозни щети на семейството му. Някога той се е заклел, че ще унищожи Джихан и ще накара всички хора, които той обича, да страдат. Единствената цел, с която идва, е да вземе всичко, което Джихан притежава – съпругата му, детето му и парите му, и така да го накара да страда. За да постигне тази цел, той ще се сближи с Дилара. Но дали тя ще се възползва от подобна чудесна възможност да нарани бившия си съпруг – предстои да разберем.

Твоят мой живот - Хазал и ДжансуТрагедия сполетява друг любим герои – красивата Хазал. Тя получава кръвоизлив, заради което се парализира напълно от кръста надолу и така, прикована за инвалиден стол, започва да преживява тежка душевна криза. На младото момиче му е наистина трудно да приеме новото си състояние, заради което му предстоят много мъчителни моменти. Джансу, от своя страна, не спира да обвинява себе си за случилото се с Хазал и така нейните непрестанни самообвинения и терзания още повече нажежават обстановката.

Заради всички тези проблеми, които се стоварват върху плещите на младите девойки, техните майки – Дилара и Гюлсерен, за първи и може би за последен път се обединяват около идеята да им помогнат да се справят по-лесно. Привидно заровили томахавките, двете се стараят да дадат всичко от себе си, за да подкрепят дъщерите си. Ала и това не трае дълго – както ще видим, Дилара и Гюлсерен все още имат за какво да се карат.

Дилара, като всяка жена, не може да превъзмогне любовта на съпруга си Джихан с Гюлсерен. Той е твърдо решен да продължи напред живота си с Гюлсерен и да защитава любовта си по всеки възможен начин,че вече не вижда как може да бъде дори и приятел с Дилара.

Всичко това довежда Джихан и Дилара до съд. На двамата им предстои един много болезнен и труден развод, въпреки че дават своето съгласие в съда за разтрогване на брака. Случва се обаче нещо извънредно – едно телефонно обаждане променя не само намеренията им, но и целия им живот. На двамата им предстои да разберат, че разводът е най-малкото зло, което може да ги сполети.

Сюжетът на “Твоят мой живот” става още по-заплетен във втори сезон, когато ще се появят много нови герои, ще станем свидетели на нови напрегнати моменти и на множество неочаквани изненади.

Засега няма информация кога ще бъдат излъчени новите епизоди, но очакваме от бТВ да не ги забави много. А дотогава ни предстои краят на първия сезон, който ще гледаме на 15, 16 и 17 февруари.

“Твоят мой живот” – финалът на сезона 4.83/5 от 6 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *