Викас Бхалла – новият Вийр в “Моята карма”

Викас Бхалла смени Нандиш Сандху в “Моята карма” малко след началото на новия сезон. За тази смяна се изписа и изговори много, но истината е една – на младия, красив донжуан Нандиш Сандху никак не допаднала идеята да играе възрастен мъж, заради което той сам предпочел да напусне продукцията. Неговото място заема Викас, който се превъплъщава във възрастния Вийр – а той вече е помъдрял, но все още не е особено щастлив.

„За мен беше огромно предизвикателство да играя Вийр Бундела Синх. Не е лесно да влезеш в кожата на образ, толкова успешно пресъздаден от друг актьор. Но ми бе изключително интересно да се опитам да бъда бащата на Юврадж. И смея да кажа, че това беше една от ролите, в които наистина силно съм се вживявал”, споделя за новото си амлпоа Викас.

Викас Бхалла заменя Нандиш СандхуВсъщност индийският актьор е подписал договор с продукцията само за шест месеца снимки, като образът му се явява пълнеж. След като събитията се развиват така, че Ичха влиза в затвора, а Вийр едва не бива убит, сценаристите на “Моята карма” започват да се чудят какво точно да правят с него. “Когато ми предложиха ролята, ме предупредиха, че ще е само временно и за кратко. Не е изненадващо, че скоро след смъртта на Ичха, Вийр също умира — неговият характер също се изчерпа. Аз само помогнах на продуцентите да не го убиват твърде рано”, споделя в свое интервю Викас Бхалла.

Той казва още, че чувства героят си много близък. „Вийр обича безкрайно Ичха, а когато я открива след 18 години, прави всичко възможно да компенсира времето, което са загубили, и се опитва да създаде семейството, което не им е бил даден шанс да имат. И тъкмо в това отношение двамата с него много си приличаме – за мен семейството също е на първо място”, споделя актьорът.

В реалния живот Викас Бхалла е щастливо женен за своята любов от детството – Пунита Чопра, с която са заедно вече 20 години. Интересното е, че тя е дъщеря на един от най-известните индийски актьори – ветерана Прем Чопра. Това обаче никак не смущава Бхалла и двамата създават здраво семейство и имат две красиви деца – Санчи и Вийр. И дори и днес, след цели 20 години семеен живот, те все още се обичат безкрайно много.

Извън работата си в телевизията Викас Бхалла се занимава и с друго – притежава своя собствена продуцентска компания за млади таланти. За актьорската си кариера той споделя, че предпочита киното пред малкия екран, заради което след „Моята карма” едва ли ще го видим в друга хитова телевизионна продукция.

Какво се случва в сериала?

Междувременно в „Моята карма“ сюжетната линия все повече започва да се заплита и трудни моменти предстоят за всички герои, но най-вече за Вийр. Той случайно дочува разговор между Гунванти и Амла, от който разбира, че Ичха всъщност е жива. Когато иска обяснение от майка си, тя заявява, че самата Ичха е поискала да я смятат за мъртва, след като влиза в затвора, тъй като вярва, че така ще бъде най-добре за Юврадж. На Вийр обаче това обяснение не му е достатъчно и с помощта на Умед започва да я издирва.

 

Викас Бхалла – новият Вийр в “Моята карма” 4.40/5 от 5 гласа

2 thoughts on “Викас Бхалла – новият Вийр в “Моята карма”

  1. stela

    haresva mi moqta karma no mnogo bavno se razviva i tazi nani i mukta mnogo me draznqt, mithi e mnogo sladka no kato i4ha i tq samo pla4e i mithi da e s aman a ne mukta

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *