Викингите сезон 4 – Какво предстои?

Викингите сезон 4

След като сезон 3 завърши изключително завладяващо, сигурно вече тръпнете в очакване на новият 4-ти сезон. А най-вълнуващото е че историческата сага пресъздава реални събития, които е интересно да бъдат проследени.

В сезон 4 на Викингите се очертава да има още повече екшън, любов, лоялност, предателство и убийства. В интервю на Александър Лудвиг(Бьорн) за Entertainment Weekly, той разкрива че героят му ще тръгне на духовно пътешествие: „Той решава да преосмисли живота си, като отиде да живее в гората“. Както можем да видим и от трейлъра, докато е там го напада мечка.

Флоки бива наказан за предателството (убийството на Ателстан), а Рагнар се завръща в Уесекс за да отмъсти. Актьорите загатват, че в новият сезон ще се появи и нова жена за Рагнар, като Лудвиг(Бьорн) се е пошегувал че това ще е мечката.

Вижте официалния трейлър на сезон 4:

Новият сезон стартира на 18 Февруари 2016г. Ще си заслужава гледането.

От History channel пуснаха и друг трейлър, който показва повече резюме от Сезон 3, като само загатва какво предстои в 4-ти сезон на Викингите.

Ако случайно сте загледали сериала не от началото и още ви е трудно да вникнете кой, кой е, от History предоставят стилна инфографика:

Викингите сезон 1

Викингите сезон 4 – Какво предстои? 5.00/5 от 9 гласа

One thought on “Викингите сезон 4 – Какво предстои?

  1. Карина

    Супер готин сериал , с много добър подбор на актьори и много вълнуващ сюжет! Наистина си заслужава да се гледа!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *