ВИП Брадър 10 – от септември по Нова

Изминаха цели десет години от старта на Големия брат в родния ефир. Тазгодишния сезон ще бъде юбилеен за шоуто.

Биг брадър и Вип брадър се превърнаха в риалити институции. „Играта загрубява” – това е мотото за десетия сезон на проекта. За неговия десети сезон, продуцентите му са ни подготвили доза забавление, twisted comedy мисии, които ще бъдат изненада, както за участниците, така и за зрителите.

Друго, за което продуцентите открехнаха леко завесата са изненадите, с които ще изненадат зрителите, а също и звездите вътре в къщата. От екипа на шоуто ни увериха, че все още не сме видели всичко от формата и изненадите в десетия сезон ще са много. Хората, отговарящи за сценария са подготвили различни обрати и сюжет, изпълнен с комедия с неочакван край. Специфичен е и подбора на кандидатите за Вип брадър 2016. Разбира се, че те трябва да са знаменитости. Но важно условие за вип съквартирантите е и да могат да се надсмиват на себе си и да притежават солидно чувство за хумор.

Продуцентите на юбилейния сезон изнесоха и малко статистика от къщата. Те заявиха, че за тези десет години, вип къщата е приютила 108 български звезди и 2 международни такива. От тях 8 знаменитости са предпочели да напуснат формата по собствено желание, 93 са изгонени от къщата по волята на зрителите, а седмина са били коронясани със титлата „Любима звезда на България”. Всички тези хора са изкарали цели 370 дни затворени в къщата в Нови хан. А тя е станала дом за десет влюбени двойки, майките с техните деца са били 6, а гост звездите – 14. Любовта винаги е била на пиедестал в най-обсъжданата родна къща. Тя е виждала три брачни предложения, 1 сватба, а шоуто е успяло да събере много сродни души, които благодарение на Биг брадър се събират.

Този риалити формат има най-дълъг стаж в родния ефир. Биг брадър неколкократно се е доказал като любимо шоу на българските зрители. Зрители от 3 поколения са се събирали пред малкия екран, за да наблюдават напрегнатите, комичните, драматичните, сълзливите, и други подобни ситуации от къщата. Целият този интерес към шоуто има напълно обясними причини. Сезоните на ВИП Брадър дотук са различни един от друг. Всеки от тях поражда различни чувства, интриги, приятелства, сцени, драми и дори реплики, които бързо стават любими на зрителите и стават част от градския фолклор. За сезоните на Големия Брат се говори дълго време след техния край. Често явление сред родните знаменитости е, че ги виждаме в коренно различно амплоа в къщата. Но през каквото и да преминава живота им зад стените там важно е, че на големия финал чувствата винаги имат положителен привкус. Повечето от играчите са настроени позитивно към преживяването ВИП Брадър. Те споделят, че той им е дало само положителни емоции. А на въпроса дали биха се включили отново в подобен проект, те заявяват, че са склонни да го сторят.

Според продуцентите на шоуто, мотиви за впускане в този проект не липсват – освежаване на имиджа, пари, слава, адреналин… Това са нещата, които карат не само родните знаменитости, а и такива от световен калибър да опитат как е живота в къщата. Но сред основните причини за такава стъпка е приключението и факта, че имат възможност да изпиташ собствените си умения в една “екстремна” среда. Според екипа на българското шоу, с всеки изминал сезон, родните звезди се нуждаят от все по-малко убеждаване, за да участват в проекта.

ВИП Брадър от септември в Ефира на Нова тв

Вече е ясно и кога ще седнем пред телевизорите в очакване да видим любимите си звезди. Датата, на която ще може да надникнем в техния живот отблизо е 11 септември. През настоящата телевизионна есен в родния ефир ще се гледа само ВИП Брадър. Биг Брадър или пък Ол Старс, където участие взимат бивши звезди няма да имат сезони тази година. Ясна е и продължителността на 10-ия, юбилеен сезон, виповете ще прекарат два месеца затворени в къщата. Това е с 30 дни по-малко от досегашните формати. В публичното пространство вече се въртят 15 – 20 имена на български звезди. Но до този момент нито една от тях не е потвърдила или отрекла подобни слухове. Сред спряганите имена са тези на Кака Лара, Емануела, Жена Бергендорф, Силвия Кацарова и дъщеря й Теди, и куп други. За момента никой от тях не е казал пред медиите, че ще участва на 100% или, че няма да участва, защото при подобна стъпка от тяхна страна ще нарушат договора за конфиденциалност. Такъв договор се подписва от всички участници, това се прави с цел имената на героите да останат в тайна възможно най-дълго. Ако някой от тях се издъни и сподели информация за бъдещето си не получава хонорара си или не бива допуснат до къщата.

От екипа на риалити формата отново са се погрижили да спазят традицията. За водещи на шоуто са ангажирани Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева. Заради Големия Брат, Алекс се е лишила от участие в друга хитова продукция – “Откраднат живот”. А, за да бъде отбелязан юбилея подобаващо от организаторите на ВИП Брадър 10 обешават ново участие на чуждестранна знаменитост. Припомняме, че до този момент Парис Хилтън и Памела Андерсън взеха участие в минали сезони. Но тяхното появяване бе по скоро с цел рейтинг, защото двете красавици оставаха затворени в къщата едва 2 – 3 дни. Според запознати лукса в къщата този сезон, ще е невиждан досега, а разкоша сред, които ще живеят звездите ще бъде на много високо ниво.

На нас зрителите ни остава да изчакаме търпеливо старта на ВИП Брадър 10, от 11 септември по Нова. И да наблюдаваме кои звезди ще влязат, ĸaĸтo и ĸoи щe ca пъpвитe лaгepи в къщата.

ВИП Брадър 10 – от септември по Нова 5.00/5 от 4 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *