Новият сериал по bTV “Земя на честта” – римейк на “Трима братя, три сестри”

Земя на честта

“Трима братя поемат в търсене на отмъщение, но ще открият нещо друго – нещо, заради което си заслужава да жертваш всичко” – звучи ли ви познато? На поколението, родено през 90-те години на миналия век – със сигурност. Всички ние сме израснали с един сериал, чиято история ни приковаваше всеки делничен ден пред телевизионните екрани и до самия си край не ни пусна от там. Едва ли има някой, който да не е обичал и страдал, да не се е ядосвал, радвал, натъжавал и забавлявал заедно с тримата братя Хуан, Оскар и Франко и трите сестри Норма, Химена и Сарита.

През 2016 г. bTV реши да ни припомни отново тяхната история, разказана този път през погледа на режисьора Луис Мансо. “Земя на честта” е американска теленовела от 2014 г. – последната засега, която е базирана на оригиналната история на Хулио Хименес за трима честни и добросърдечни мъже, които живеят добре до деня, в който са шокирани от трагедия, която преобръща живота им и ги подтиква да търсят отмъщение… Най-популяна у нас тя стана със световния хит “Трима братя, три сестри”.

Сюжет

Земя на честта сериал

Историята в “Земя на честта” се развива в Хюстън, Тексас, и проследява живота на тримата братя Гаярдо – Артуро, Самуел и Флавио, които се опитват да получат справедливост за смъртта на своята по-малка сестра, за която имат подозрения, че е причинена от земевладелеца Игнасио дел Хунко. В желанието си да отмъстят, те решават да се вмъкнат в живота на заможното семейство като работници в Ранчо дел Хунко, където започват с изпълнението на плана си. Без да подозират обаче те попадат в капан, който не са могли да предвидят – капанът на любовта. Така тримата братя Гаярдо се влюбват в трите дъщери на вдовицата Кайетана Белмонте дел Хунко – София, Андрея и Ирина.

В първите епизоди на “Земя на честта” ще видим Алма – дъщерята на Хосе Антонио Гаярдо, която има връзка с много по-възрастния от нея и женен Игнасио дел Хуанко. Той й обещава, че ще се разведе със съпругата си и двамата заедно ще отгледат бъдещото си дете. Преди това да се случи обаче Игнасио загива в инцидент с личния си самолет. А малко по-късно, след като красивата Алма отива в дома му, за да се сбогува с него, но там бива силно унижавана и заплашвана от вдовицата му, умира и тя.

След като братята на Алма научават истината за смъртта на сестра си, те решават да отмъстят за нея на цялото семейство на Игнасио дел Хуанко. Никой от тях не очаква обаче, че там, където търсят мъст ще открият всъщност най-чистата и истинска любов.

“Земя на честта” ще стартира на 19 януари 2015 г. по bTV. Теленовелата се състои от 160 серии, като всеки делничен ден от 14:30 часа ще се излъчва по една от тях. Поредицата е на пуерториканско-американската телевизионна компания Телемундо, а в актьорския ѝ състав са включени редица популярни и харесвани от българските зрители актьори като Ана Лорена Санчес, Аарон Диас, Кимбърли Дос Рамос, Гонсало Гарсия Виванко, Соня Смит, Фабиан Риос, Синтия Олавария и други.

Дали “Земя на честта” ще успее да стъпи дори на малкия пръст на “Трима братя, три сестри” и дали ще повтори огромния му успех – предстои ни да разберем през следващите няколко месеца!

Новият сериал по bTV “Земя на честта” – римейк на “Трима братя, три сестри” 5.00/5 от 7 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *