“Част от мен” с изненадващ финал на сезона

Част от мен

Най-задаваният въпрос сред почитателите на новия популярен турски сериал у нас – “Част от мен”, определено е този за неговия финал. За това в тази статия ще вдигнем завесата и специално за най-нетърпеливите от вас ще разкрием любопитни и изненадващи подробности от края на първи сезон.

Може би малко от вас ще се изненадат, че ще дойде момент, в който на Елиф ще й се наложи да води битка за своя син. Но със сигурност ще ви бъде интересно да разберете, че ще реши да се бори с помощта не на кого да е, а на самия Максут, като за тази цел специално ще се омъжи за него. Тя ще му даде срок от само една седмица, в който той да предприеме някаква стъпка, за да успеят заедно да постигнат нейната цел. Условията, които тя му поставя, са или той действа като истински мъж, или тя сама ще се изправи срещу семейство Йорюкхан. Любопитното е, че благодарение на всички трудности, които преживява, Елиф става много по-силна и смела, отколкото е в началото на сериала.

Част от мен финал сезон 1През цялото време Елиф наблюдава всяко движение, което се случва в конака, с мъничката надежда да успее да зърне лицето на сина си дори и за секунда. Но това не се случва и тя моли майка си да отиде там и да направи опит да види Топрак. Съдбата й се усмихва и бабата успява да види внучето си за малко.

През цялото това време Дефне се чувства щастлива със съпруга си Кахраман и децата. Спокойствието й обаче ненадейно нарушено, тъй като виждайки случайно един ден Елиф, тя отново започва да се съмнява и решава пак да тя тръгне по следите й. Ще станем свидетели на един епичен сблъсък на характерите на двете жени, който със сигурност ще остави силен отпечатък в съзнанието на всички зрители на “Част от мен”.

Предстоят трудни дни, които ще поставят щастието на Дафне под въпрос. Съдбата ще й изиграе ужасна шега – ще направи така, че тя да загуби всичко, за което някога се е борила и което е постигнала нечестно и с подлост. На нея ще й се наложи да научи по трудния начин урока, че върху чуждо нещастие свое щастие никой няма право да гради.

Случва се обаче така, че един ден Топрак се разболява и се налага да го откарат в болница. Елиф, притеснена до безумие, отива там с надеждата да го види, но така и не успява. Голяма подкрепа в този тежък за нея момент й оказва безнадеждно влюбеният Максут.

Съвсем различно неща обаче интересува друг любим герой – Кахраман. Той е далеч от всички любовни драми, в които се забърква през целия сезон, тъй като се появяват огромни проблеми с бизнеса му. Кахраман започва да работи със съдружници, които дори не познава, и сключва сериозни договорни отношения с тях, които могат да доведат до големи трудности. Всичко това го тормози и съмненията не спират да го разяждат. Той е твърдо решен да се запознае с новите си съдружници и за целта започва да притиска Якуп.

Най-голямата изненада от всичко обаче се случва в деня на сюннета на Топрак – Максут не издържа да гледа Елиф тъжна и наранена заради раздялата с детето си и я завежда при него. Така тя гордо застава лице в лице със семейство Йорюкхан.

“Част от мен” с изненадващ финал на сезона 4.07/5 от 171 гласа

27 thoughts on ““Част от мен” с изненадващ финал на сезона

 1. Ели

  Елиф забрменя…свършва в понеделник…Дано да дадат как ражда!

  Reply
 2. Жани

  Дефне е гадна и убийца и аз знам какво ще стане по нататак

  Reply
 3. иван

  в последния епиэот всички са заедно максут умира

  Reply
  • Ирина

   *Не е вярно! И двете са добри, а и от къде знаеш, че точно Елиф е лоша, защото има тъмна коса, черни очи, и тъмни вежди!? Не външия вид се гледа, а сърцето! Не искам да споря, но просто грешиш, спрямо двете актриси!

   Reply
  • Анелия Христова

   Кахраман ще разбере ли за интригите и лъжите на Дефне

   Reply
 4. Георги

  Елиф е добра Кахраман също но Дефне не! Дефне е много зла и иска да вземе сина на Елиф! Също Елиф и Кахраман са главните герои!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 5. Вики

  Кахраман обича с цялото си сърце Елиф и не обича Дефне. Тя няма никакъв шанс Кахраман да я обикне.

  Reply
 6. Донка

  Алена, нещо много си объркана….Това за селяндурката …никак не си убедителна.И не Елиф искаше да отрови детето на Дафне…и не Елиф се тъпчеше на Кахраман.На сила хубост не става и всичко което с подлост и лъжа е спечелено някой ден като пясъчна кула след дъжд просто изчезва.

  Reply
 7. Алена

  За мен лошата във филма е Елиф, а не Дафне. Елиф отне всичко на Дафне и реши да гради щастие за сметка на нещастието на Дафне. Една никаквица, селяндурка ,която раздели Кахраман и Дафне.

  Reply
  • Михаела

   Това което си мислиш е съвсем невярн,да всеки си има мнение,но Дефне през целия филм се опитва да задържи Кахраман,като лъже, прави опити да убие Елиф,като не разбира,че той не я обича,и че не може да бъде с нея

   Reply
   • Михаела

    Ама Елиф е невинна е този случай,обвиниха я в убииството на Керем,отвлякоха детето и не видя ли Дефне как се радваше когато и казаха,че Елиф е починала в морето

    Reply
  • dancho

   Била си сигурно на три ракии и нищо не си разбрала от филма. Дафне сама си го изпроси.

   Reply
  • Вяра

   Алена, задръжте си коментара!Изглежда, че сте с злобен характер, като Дефне! 🙁

   Reply
  • Плами

   Елиф и Кахраман са си един за друг не знам за какво и беше на тъпата Дефне отново да се жени за Кахрма .

   Reply
 8. Анонимен

  Това не е финалът на сезона. Това е 35 епизод по турската номерация, и от тази среща се разбира само, че Елиф е жива.

  Reply
 9. Мими Тошева

  Един от малкото турски сериали, който има хубав край.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *