Ичха се жертва, за да живее Тапася

Готови ли сте драматичните ситуации в Моята карма? Пригответе кърпичките, защото ще бъде много тъжно и въздействащо. Моментите, изпълнени с драма тепърва предстоят. Ичха жертва собствения си живот, за да може да спаси Тапася. Митхи е в пълно неведение какви трагедии се разиграват в нейното семейство.

Санкрант – който е по-малък брат на Акаш организира семейна среща, на която хвърля обвинения срещу своя брат, че се възползва от Митхи в опит да отмъсти на Ичха за смъртта на баща им. Той казва на Митхи, че отново се налага да избяга, но жената не се вслушва в неговите думи. Все пак тя намира сили да стигне до центъра на селото. Там Митхи намира телефон, от който се обажда на близките си. Телефона е вдигнат от нейната свекърва, която възпира младата жена да разкрие точното си местоположение. Тя й казва, че телефона не работи, а управителя на магазина се опитва да я измами.

 

В същото време всички разбират за предстоящата смърт на Тапася. Те са се събрали в къщата на Джоги. Тогава Ичха решава, че трябва да отиде в храма, за да се моли за живота на приятелката си. Тя се моли на богинята Кали и иска от нея приятелката й да живее, а в замяна да вземе нейния живот. След като Ичха си тръгва от болницата тя спасява едно момиченце от камион, който ще го блъсне. Но за съжаление самата тя е ударена. Тя е в много тежко състояние. Откарана е в същата болница, както Тапася. Ичха иска от лекарите да дадат сърцето на Тапася. След това тя изпада в клинична смърт. Операцията е успешна, а трансплантираното сърце работи нормално.

Мукта, Джоги и Дивя желаят да организират среща с близките на жената, която е спасила живота на майка им. В това време Дамини горчиво плаче за смъртта на Ичха. Най-съкрушен от загубата е Вийр,той съжалява, че е изгубил съпругата си. Сумитра се разкайва много за греховете си. Тя се моли да й бъдат простени злините.

Ичха се жертва, за да живее Тапася 5.00/5 от 1 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *