“Твоят мой живот” отново по bTV oт 26 октомври

Tвоят мой живот сезон 2

Страхотна новина за почитателите на “Твоят мой живот”! Любимият на много българи турски сериал се завръща в ефира на bTV със своя втори сезон, който ще започне на 26 октомври (вторник) на мястото на свършващия “Кварталът на богатите”. Всеки делничен ден от 20:00 до 21:30 ч. зрителите ще могат отново се потопят в света на своите любимци Джихан, Хазал, Джансу, Дилара и Гюлсерен и да преживеят заедно с тях много нови емоции, проблеми и трудни моменти.

Какво ни очаква във втори сезон на “Твоят мой живот” – спойлъри

Твоят мой живот - Джихан и ГюлсеренСянката на злото продължава да дебне героите на “Твоят мой живот”.

След като Дилара се завръща от САЩ с истинска изненада установява, че нейната най-голяма съперница живее в собствената й къща. Тя, разбира се, вдига скандал и иска да я прогони, но Джихан не позволява. Той настоява, че Гюлсерен може да вижда Хазал, за която се е грижила през цялото това време, когато си пожелае.

Междувременно в гаража на Джихан избухва бомба и заради шума от експлозията никой не чува виковете за помощ на Хазал, чиято инвалидна количка тръгва към морето. За щастие обаче, Джансу я вижда навреме. В крайна сметка се оказва, че Рахми е отговорен за инцидента с бомбата. Но той се оказва благословия за Хазал – тя установява, че краката й вече започват да имат чувствителност, но решава да пази това дълго време в тайна от семейството си. След като разбират, че тя може да ходи, близките й се разгневяват и Дилара дори я прогонва от имението, като обвинява Гюлсерен, че през цялото време е знаела, но нарочно го е крила.

Твоят мой живот - ДилараИзмамите на своенравната тийнейджърка обаче не свършват до тук – тя снима репортаж, който е опозоряващ за истинското й семейство, и се завръща отново вкъщи, за да стори още злини – принуждава една от прислужничките да напусне, обвинява невинен младеж в престъпление и мами нещастно влюбен в нея беден мъж. Но както се казва, всеки си получава заслуженото – тя попада в лапите на истински използвач. Единственият плюс от всичко това накрая се оказва фактът, че Хазал се научава да изпитва уважение и любов към жената, която я е отгледала – Гюлсерен.

През това време другата дъщеря на Гюлсерен – Джансу, също преминава през тежки трансформации и проблеми. Тя вече не иска да бъде доброто момиче на татко, отказва да търпи и да изпълнява капризите на Хазал, както и заповедите на родителите си. В живота на Джансу обаче се случват две събития, които я карат за много кратко време от момиче да се превърне в жена – първо, това е красив младеж, когото среща и за когото смята, че е любовта на живота й, и, на второ място, неочакваната смърт на нейната майка…

Щастлив ден настъпва за Джихан и Гюлесен – двамата успяват да получат благословията на своите близки и сключват брак. В момента на сватбата обаче Гюлсерен е пронизана от куршум, който е предназначен за друг. С последни думи тя моли Дилара – своята някогашна съперница, с която успява преди това да се помири, да се грижи за момичетата.

Дилара, от своя страна, започва любовна история със стар свой състудент, който твърди, че цял живот я е обичал. Той обаче се оказва бившия най-добър приятел на Джихан, който има основателни причини да го мрази. Когато разкрива истинските му намерения, Дилара открива и още нещо – че е бременна. Дълго се колебае, но решава да задържи детето, а съкрушеният Джихан й предлага да се оженят отново, за да се предпазят от още един медиен скандал. Така се ражда малкият Демир.

Но това не е всичко, което ни очаква във втория сезон на „Твоят мой живот“. Нова нещастна любов предстои да сполети Джихан, няколко нови герои ще се появят, за да объркат още повече нещата, нова ужасна тайна ще излезе наяве, някой ще се ожени, а друг ще стигне дори и до лудницата…

 

“Твоят мой живот” отново по bTV oт 26 октомври 4.29/5 от 7 гласа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *